
החג הראשון של השנה מגיע בגדול עם הרבה סעודות והרבה משפחה ואנחנו כתמיד רוצים להפתיע – להיות טעימים, ייחודיים, מגוונים וכמובן – בריאים.
זה כבר שנים שאנו עוברים את תקופת החגים עם עוד כמה קילוגרמים. וכך גם האורחים שלך. כולנו. אז הפעם, אנחנו רוצים לברך אותך בחגים טובים ולא משמינים. חגים שנצליח לארגן אותם כך שגם הגוף שלנו יישאר כמו שהיה 'לפני החגים'.
ההצלחה בהכנת ארוחות טובות ושמירה על המשקל תלויה בתכנון מראש ובעיצוב וארגון נכון של שולחן החג. חלי ממן, מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא מראה לנו את הדרך עם טיפים ורעיונות וגם מתכונים חגיגיים.


שעועית ירוקה עם עגבניות
באדיבות חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא.
מרכיבים:
- מלח ופלפל
- כפית שמן זית
- 3-4 עגבניות טריות מקולפות וחתוכות לקוביות בגודל בינוני / עגבניות שרי חצויות
- חבילת שעועית ירוקה (רצוי עדינה) מוכנה לפי ההוראות
- כף עלי בזיליקום קצוצים
- כף גרעיני דלעת קלויים (לא חובה)
אופן הכנה:
מחממים את השמן בווק או במחבת מתאימה.
מוסיפים את השעועית ומקפיצים כשתי דקות. מוסיפים את העגבניות וממשיכים להקפיץ.
מתבלים בפלפל, מלח ובזיליקום ומסירים מהאש.
מקשטים בגרעיני הדלעת לפני ההגשה. מגישים חם או פושר.
סלק אפוי וחגיגי
באדיבות חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא
מרכיבים:
- כף שמן זית
- כפית אורגנו או גרעיני כוסברה שלמים או רוזמרין טרי
- כפית מלח גס
- 4 סלקים בינוניים
- פלפל גרוס לפי הטעם
אופן הכנה:
מחממים תנור לחום בינוני-גבוה. מקלפים את הסלקים, חוצים אותם ופורסים לפרוסות של כ – 1/2 ס"מ. מערבבים בקערה עם השמן והתבלינים מסדרים בתבנית אפייה מתאימה ואופים כשעה, עד שהסלק רך אך אינו מתפרק. מגישים חם, חמים או פושר.


תל אביב בתנועה: מבט אישי על מהפכת התחבורה הגדולה
בשנים האחרונות, תל אביב משנה את פניה — ולא רק בגורדי השחקים החדשים או במסעדות טרנדיות. העיר נמצאת בעיצומה של מהפכה תחבורתית שמטרתה ברורה: להפוך

קבוצת הכדורגל עירוני טבריה חגגה הרמת כוסית
עירוני טבריה בהרמת כוסית לחג במלון נוף גינוסר צילום- עודד חסין קבוצת הכדורגל עירוני טבריה קיימה את אירוע הרמת הכוסית המסורתי לקראת חג הפסח במלון

קיבלתם הצעה להתחדשות עירונית? מדריך חובה לבחירת עורך דין
קיבלתם הצעה להתחדשות עירונית? | מדריך חובה לבחירת עורך דין קיבלתם הצעה להתחדשות עירונית? אל תחתמו לפני שתקראו את זה! פרויקטים של התחדשות עירונית, בין

לא רק מסורת: צ'ומה מגישה פסח כשר עם טוויסט מרענן
מהמנות הקלאסיות ועד ליצירות מיוחדות: תפריט הפסח הכשר והמרשים של צ'ומה. מהמנות הקלאסיות ועד ליצירות מיוחדות: תפריט הפסח הכשר והמרשים של צ'ומה.! מחפשים פתרון טעים,

כתב המערכת יצא למצוא את התכשיטים הייחודיים לגבר ומצא אוצר בדיזינגוף סנטר
הסטודיו של יפעת דקל, המוכרת גם כ-Yifart.Jewelry. כבר במבט ראשון, קשה להתעלם מהאווירה השונה והמסקרנת שנושבת מהחלל הקטן והאינטימי. השבוע יצא כתב המערכת שלנו למשימה

פלאפל גבאי תל אביב: טעם ביתי בניחוח צפוני וטוויסטים עכשוויים
בלב הרחוב התוסס בוגרשוב בתל אביב-יפו, שוכן לו מוסד קולינרי ותיק ששמו הולך לפניו – פלאפל גבאי. פלאפל גבאי בבוגרשוב: טעם ממכר עם ניחוח צפוני
