באדיבות השף גיל אבירם ורשת סולתם

חומרים:
1 קג בשר בקר חתוך לקוביות של 3 על 3 (מספר 8 או אווזית)
חבילה של בצלי פנינה חצויים
2 גזרים חתוכים גס
1 כרישה גדולה חתוכה גס
3 גבעולי סלרי חתוכים גס
2 כפות רסק עגבניות
מלח ופלפל גרוס
3 עלי דפנה ו- 10 יחידות גרגרי פלפל אנגלי
צרור טימין
2 בקבוקי יין אדום איכותי
מעט קמח
ציר בקר או ציר עוף
אופן הכנה:
בקערה שמים את הבשר, מתבלים בפלפל גרוס בנדיבות ומכסים ביין מבקבוק אחד ומשרים במקרר לילה שלם.
יום למחרת מסננים את היין וזורקים לפח.
לסיר גדול, יוצקים שמן, מקמחים קלות את הבשר ומטגנים 3-4 דקות עד שמשחים מכל הצדדים ומוציאים החוצה.
לאותו שמן מוסיפים את הירקות, מטגנים 5-7 דקות, מוסיפים את רסק העגבניות ומטגנים עוד 3 דקות.
מוסיפים את הבשר, יוצקים את בקבוק היין השני, מוסיפים ציר בקר או עוף לכדי כיסוי, מתבלים במלח ופלפל, עלי דפנה ופלפל אנגלי וצרור טימין ומביאים לרתיחה.
מסירים את הקצף מכסים ומכניסים לתנור שחומם ל- 180 מעלות ל- 3 שעות.


תל אביב בתנועה: מבט אישי על מהפכת התחבורה הגדולה
בשנים האחרונות, תל אביב משנה את פניה — ולא רק בגורדי השחקים החדשים או במסעדות טרנדיות. העיר נמצאת בעיצומה של מהפכה תחבורתית שמטרתה ברורה: להפוך

קבוצת הכדורגל עירוני טבריה חגגה הרמת כוסית
עירוני טבריה בהרמת כוסית לחג במלון נוף גינוסר צילום- עודד חסין קבוצת הכדורגל עירוני טבריה קיימה את אירוע הרמת הכוסית המסורתי לקראת חג הפסח במלון

קיבלתם הצעה להתחדשות עירונית? מדריך חובה לבחירת עורך דין
קיבלתם הצעה להתחדשות עירונית? | מדריך חובה לבחירת עורך דין קיבלתם הצעה להתחדשות עירונית? אל תחתמו לפני שתקראו את זה! פרויקטים של התחדשות עירונית, בין

לא רק מסורת: צ'ומה מגישה פסח כשר עם טוויסט מרענן
מהמנות הקלאסיות ועד ליצירות מיוחדות: תפריט הפסח הכשר והמרשים של צ'ומה. מהמנות הקלאסיות ועד ליצירות מיוחדות: תפריט הפסח הכשר והמרשים של צ'ומה.! מחפשים פתרון טעים,

כתב המערכת יצא למצוא את התכשיטים הייחודיים לגבר ומצא אוצר בדיזינגוף סנטר
הסטודיו של יפעת דקל, המוכרת גם כ-Yifart.Jewelry. כבר במבט ראשון, קשה להתעלם מהאווירה השונה והמסקרנת שנושבת מהחלל הקטן והאינטימי. השבוע יצא כתב המערכת שלנו למשימה

פלאפל גבאי תל אביב: טעם ביתי בניחוח צפוני וטוויסטים עכשוויים
בלב הרחוב התוסס בוגרשוב בתל אביב-יפו, שוכן לו מוסד קולינרי ותיק ששמו הולך לפניו – פלאפל גבאי. פלאפל גבאי בבוגרשוב: טעם ממכר עם ניחוח צפוני
