לכבוד שבת: דג לברק שלם צלוי במחבת

קניון לב כרמיאל

באדיבות השף גיל אבירם ורשת סולתם:

חגי תשרי אוטוטו כאן ואיתם ארוחות החג הטעימות. הסוד במנה מנצחת הוא שתהיה כמובן טעימה מאוד, מרשימה למראה ותשאיר חותם בקרב האורחים. יחד עם זאת, רצוי שלא תדרוש זמן הכנה ממושך והרבה מצרכים. המתכון המהיר לדג לברק שלם הצלוי במחבת הוא בדיוק כזה!

מצרכים:

2-4 דגי לברק טריים

עשבי תיבול: אורגנו, טימין וכוסברה

לימון

מלח/פלפל

אופן ההכנה:

ממלאים את פנים הדג בעשבי תיבול (אורגנו, טימין, כוסברה) ובפרוסות לימון 

חורצים את הדג באמצעות סכין ברווחים של כ- 1 ס"מ בין חריץ לחריץ.

מתבלים במלח ופלפל.

מניחים את הדג על מחבת  Non Stick איכותית של סולתם עם 3-4 כפות שמן זית ומטגנים את הדג עד שהעור הופך פריך מאוד.

הופכים בזהירות ומטגנים עוד 4-5 דקות בערך עד שהדג מוכן.

חג שמח ובתיאבון!

מתכון לברק שלם צלוי במחבת באדיבות רשת סולתם ושף גיל אבירם, צילום גיל אבירם
חדשות
לירן צ'רחי

נס גדול במטח האחרון לכרמיאל

שניות לפני הפגיעה ברכב המשפחה יצאה וניצלה נס גדול בכרמיאל בעקבות המטח הגדול שנורה מכיוון לבנון  היום בשעות הצהריים יום ב' בכרמיאל משפחה שנסעה ככל

Read More »
חדשות
לירן צ'רחי

מרביצים ליהודים? קבלו כביש פרטי לבית

בחסות העירייה משפחה ערבית בכרמיאל מקבלת יחס מעודף לפני כשנה מקרה שזעזע מדינה שלמה באלימות חסרת רחמים,בגז מדמיע – לעיני הילדים שצועקים ובוכים ברקע: בגלל

Read More »
ביטוחים

כתיבת תגובה