מצרכים
- 2 כוסות גרגירי חומוס עדיף חומוס בולגרי או מזן הדס
- 1 כף מלח
- 1 כף סודה לשתייה
- 1 ו-1/2 כוסות טחינה גולמית לבנה או מלאה
- 1/3 כוס מיץ לימון
- 1 כפית כמון
אופן הכנה
שוטפים את גרגירי החומוס היטב במים עד שהמים צלולים לגמרי.
שמים את גרגירי החומוס בקערה גדולה וממלאים במים. מוסיפים כף מלח ומשרים למשך הלילה.
מסננים את המים ומעבירים את גרגירי החומוס לסיר גדול. מוסיפים מים חדשים ומוסיפים סודה לשתייה.
מבשלים על אש בינונית במשך שעה ומדי פעם מוציאים בעזרת כף גדולה את הקצף שעולה למעלה.
מעבירים בעזרת כף מחוררת את גרגירי החומוס למעבד מזון, משאירים קצת גרגירים להגשה (לא זורקים את מי הבישול) ומוסיפים טחינה, מיץ לימון ומעט מלח.
מוסיפים 1 כוס ממי הבישול וטוחנים על מהירות בינונית, מוסיפים עוד 1/2 כוס מים וממשיכים לטחון עד לקבלת המרקם המתאים .
בתאבון …!
לא מוכרים את כרמיאל,יותר!
בעקבות התגבורת הטרור בכרמיאל הכרמיאלים מפגינים זהות יהודית ימים קשים עוברים על כרמיאל הכל החל לפני עשרים שנה אבל זה כבר לכתבה אחרת.חודש שעבר התעוררה
שוב מעצר ערבי בבריכה העירונית בכרמיאל
בהמשך לדיווח אמש תגובת משטרת ישראל, ועיריית כרמיאל. כרמיאל השנה חוגגת 60 ומונה כ 45,000 תושבים וככל הנראה בדרך להיות עיר מעורבת! בכרמיאל בריכה עירונית
טיפים לשוכרים ולמשכירים דירה
עורך דין ניב סגל עונה על שאלות שכולם שואלים בחודש האחרון התעסקתי הרבה עם שכירויות, והשאלות שנשאלתי היו לרוב אותן שאלות. הפניות שקיבלתי הן ממשכירים
חוויה גלילית בכרמיאל "החצר של הגיבור"
הבירגארדן הגלילי של מבשלת הגיבור החצר של הגיבור חצר הגיבור – הבירגארדן הגלילי של מבשלת הגיבור בכרמיאל, הינו מקום מפגש לחברים ומשפחות, לצד מגוון הבירות