אגס בקוקוס וקינמון מתכון לט"ו בשבט

באדיבות חלי ממן – מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא

של חלי ממן צילום יחסי ציבור אגס בקוקוס וקינמון

לכבוד ט"ו בשבט מתכון לאגס בקוקוס וקינמון

באדיבות חלי ממן – מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא

מרכיבים

  • כפית סילאן
  • חצי כוס חלב קוקוס
  • מקל קינמון
  • 4 אגסים בינוניים קלופים, חצויים וללא הליבה
  • כפית תמצית וניל טבעית

אופן ההכנה

  • מניחים את כל חומרי הרוטב בסיר סוטאז (סיר רחב ולא עמוק)
  • מוסיפים חצי כוס מים ומביאים לסף רתיחה – חשוב שלא ירתח!
  • מסדרים את האגסים בתוך הסיר ומבשלים כעשר דקות, עד שהם מתרככים אך לא מתפרקים

מגישים בקערה עם כף מהרוטב בעודו חם

כתיבת תגובה