אגס בקוקוס וקינמון מתכון לט"ו בשבט

באדיבות חלי ממן – מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא

של חלי ממן צילום יחסי ציבור אגס בקוקוס וקינמון

לכבוד ט"ו בשבט מתכון לאגס בקוקוס וקינמון

באדיבות חלי ממן – מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא

מרכיבים

  • כפית סילאן
  • חצי כוס חלב קוקוס
  • מקל קינמון
  • 4 אגסים בינוניים קלופים, חצויים וללא הליבה
  • כפית תמצית וניל טבעית

אופן ההכנה

  • מניחים את כל חומרי הרוטב בסיר סוטאז (סיר רחב ולא עמוק)
  • מוסיפים חצי כוס מים ומביאים לסף רתיחה – חשוב שלא ירתח!
  • מסדרים את האגסים בתוך הסיר ומבשלים כעשר דקות, עד שהם מתרככים אך לא מתפרקים

מגישים בקערה עם כף מהרוטב בעודו חם

חדשות
לירן צ'רחי

נס גדול במטח האחרון לכרמיאל

שניות לפני הפגיעה ברכב המשפחה יצאה וניצלה נס גדול בכרמיאל בעקבות המטח הגדול שנורה מכיוון לבנון  היום בשעות הצהריים יום ב' בכרמיאל משפחה שנסעה ככל

קרא עוד »

כתיבת תגובה