אגס בקוקוס וקינמון מתכון לט"ו בשבט

באדיבות חלי ממן – מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא

של חלי ממן צילום יחסי ציבור אגס בקוקוס וקינמון

לכבוד ט"ו בשבט מתכון לאגס בקוקוס וקינמון

באדיבות חלי ממן – מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא

מרכיבים

  • כפית סילאן
  • חצי כוס חלב קוקוס
  • מקל קינמון
  • 4 אגסים בינוניים קלופים, חצויים וללא הליבה
  • כפית תמצית וניל טבעית

אופן ההכנה

  • מניחים את כל חומרי הרוטב בסיר סוטאז (סיר רחב ולא עמוק)
  • מוסיפים חצי כוס מים ומביאים לסף רתיחה – חשוב שלא ירתח!
  • מסדרים את האגסים בתוך הסיר ומבשלים כעשר דקות, עד שהם מתרככים אך לא מתפרקים

מגישים בקערה עם כף מהרוטב בעודו חם

חדשות
לירן צ'רחי

לא מוכרים את כרמיאל,יותר!

בעקבות התגבורת הטרור בכרמיאל הכרמיאלים מפגינים זהות יהודית ימים קשים עוברים על כרמיאל הכל החל לפני עשרים שנה אבל זה כבר לכתבה אחרת.חודש שעבר התעוררה

קרא עוד »
המומחים
לירן צ'רחי

טיפים לשוכרים ולמשכירים דירה

עורך דין ניב סגל עונה על שאלות שכולם שואלים בחודש האחרון התעסקתי הרבה עם שכירויות, והשאלות שנשאלתי היו לרוב אותן שאלות. הפניות שקיבלתי הן ממשכירים

קרא עוד »

כתיבת תגובה